Herbapotheek.nl

North American Herb & Spice Co., Oreganol P73.45 fl oz (13.5 ml), Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof

North American Herb & Spice Co., Oreganol P73.45 fl oz (13.5 ml) Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie VloeistofSupplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof North American Herb & Spice Co., Oreganol P73.45 fl oz (13.5 ml)

€ 18,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: North American Herb & Spice Co., Oreganol P73.45 fl oz (13.5 ml)
Prijs: € 18,50
Inhoud: 0.05 kg, 9.7 x 2.5 x 2.5 cm
Productcategorie: Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof, Supplements, Oregano Oil, Oregano Oil Liquid

Samenvatting: Oregano-olie heeft aangetoond dat het cholesterol verlaagt in studies van mensen en muizen met een hoog cholesterolgehalte. Nu voordat de arts het volgende grote medicijn adviseert, zou ik oregano-olie willen proberen, omdat ik er geweldige dingen over gehoord heb. Antimicrobiële activiteit van oregano-olie tegen antibioticaresistente salmonella-enterica op organisch bladgroen bij wisselende blootstellingstijden en bewaartemperaturen. Al duizenden jaren wordt door aboriginals gebruikt, essentiële olie van tea tree komt oorspronkelijk uit Australië en heeft ongelooflijk krachtige genezende en medicinale eigenschappen. Onze chemici gebruiken deze instrumenten om onze oregano-olie te analyseren met als doel identiteit, zuiverheid en veiligheid te verifiëren. Wetenschappers hebben vastgesteld dat oregano-olie twee actieve ingrediënten bevat: carvacrol en thymol. Een natuurlijke anti-allergene, ontstekingsremmende en een milde kalmerende etherische oregano-olie helpen om de manier te verminderen waarop het lichaam reageert op allergenen zoals pollen, schimmels en andere irriterende stoffen in de lucht die ontstekingen in de luchtwegen kunnen veroorzaken. Naast het werken als een natuurlijk antibioticum heeft olie van oregano nog vele andere voordelen. Voor degenen die willen zien wat de wetenschappers zeggen, is er een studie in het tijdschrift van de toegepaste microbiologie waarin onderzoekers een muis-norovirus (een humaan norovirus-surrogaat) aan oregano-olie en carvacrol blootstelden. Er is veel bewijs om aan te tonen dat oregano-olie een krachtig hulpmiddel is voor het immuunsysteem, vooral wanneer het buiten de indringers wordt aangetroffen.

Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof – North American Herb & Spice Co., Oreganol P73.45 fl oz (13.5 ml)

Als u lijdt aan pijnlijke spieren, sportblessures en rugpijn, is dit een voordeel dat u zult waarderen. Let op: het is het beste om oregano-olie niet rechtstreeks op acne te gebruiken omdat het de huid kan verbranden. De ooo is zeker krachtig; Ik zou iedereen met hartproblemen willen aanraden om voorzichtig te zijn of helemaal niet. Samenstelling en antiproliferatief effect van etherische olie van origanum vulgare tegen tumorcellijnen. Olie van oregano wordt ook verkocht als een essentiële olie voor uitwendig gebruik en kan worden gemengd met andere complementaire oliën zoals basilicum en tijm. Aromatherapie met oregano-olie lijkt een gezonde gemoedstoestand te bevorderen, stress te verminderen en emotionele afwijkingen te remmen. Je kunt deze balsem ook wrijven op de voetzolen voor extra voordeel. Sommige liefhebbers van natuurgeneeskunde promoten oregano-olie als middel om koude en griep te bestrijden, uw spijsverteringskanaal gezond te houden en de probleemhuid te kalmeren. Inademen direct: benauwd voelen op het werk – een diepe snuif oregano-olie direct uit de fles is een geweldige opkikker en kan de luchtwegen helpen openen. Keelpijn: voeg een paar druppels oregano-olie toe aan een glas warm water en gorgelen met de mix. Het werd gebruikt om vlees te bewaren in de oudheid voordat koeling beschikbaar was, net als andere specerijen die grote hoeveelheden vluchtige oliën bevatten zoals tijm (Thymus vulgaris) en rozemarijn (Rosmarinus uit).

Breng uw zorgverlener op de hoogte als u symptomen ervaart van bloedarmoede met ijzertekort, zoals duizeligheid, vermoeidheid of hoofdpijn. Om die reden geloven velen dat de olie of derivaten ervan goed kunnen zijn voor het ontwikkelen van nieuwe behandelingen voor antibiotica-resistentie-infecties. Het verschil tussen oregano-etherische olie en oregano-olie is dat oregano-olie is gemengd met een dragerolie en klaar is voor consumptie. De volgende keer dat ze de olie aanbracht, gebruikte ze een beetje te veel en de geur van oregano-olie vulde de kamer. Door zijn hoge concentratie aan antioxidanten kan oregano essentiële olie oxidatieve schade helpen verminderen en helpen bij het voorkomen van mutagenese, carcinogenese en veroudering door zijn vrije radicalen afvangende activiteiten. Als u last heeft van allergieën en omgevingsgevoeligheden, zijn de verzachtende eigenschappen van oregano-olie aantrekkelijk. Het is een natuurlijk onderdeel van de darmflora van de mens en is ook te vinden in onze mond en huid, maar als het in de longen komt, kan het longontsteking veroorzaken. North American Herb & Spice Co., Oreganol P73.45 fl oz (13.5 ml)

North American Herb & Spice Co., Oreganol P73.45 fl oz (13.5 ml) Beoordeling

Ik heb oregano-olie voor het eerst gebruikt een paar jaar nadat ik in zeldzame vorm hepatitis c type ii had vastgesteld. Ik heb zelf een paar keer een paar capsules (een per dag, voor slechts 2 of 3 dagen) oregano-olie gebruikt in de afgelopen jaren om een ​​periode aan te brengen waarin mijn menstruatie een aantal cycli heeft overgeslagen vanwege medische behandelingen voor andere dingen (maar ik was er absoluut zeker van bij die gelegenheden dat er geen kans was dat ik zwanger was). Onthoud dat deze producten alleen voor gebruik als voedingssupplementen zijn. Bio-effectiviteit van de etherische olie van oregano (Origanum vulgare lamiaceae) Samenvatting: Eén muisstudie wees uit dat oregano-olie bijna net zo effectief is als antibiotica tegen gewone bacteriën, hoewel er nog veel onderzoek nodig is Canprev-olie van oregano is een oregano-olie van superieure kwaliteit dat is koudgeperst uit in de bergen van de Middellandse Zee gekweekte oregano, hoewel het nutteloos is om ze op een lege maag te nemen.Deze synergetische ingrediënten helpen een gezonde balans van darmbacteriën te ondersteunen. Als je een jeukende hoofdhuid hebt en last hebt van roos, probeer dan oregano-olie. Oregano-olie met darmcoating, 90 zachte gels olie van oregano staat bekend als een remedie voor, en het vermogen om een ​​blaar met koortsliep / koorts in zijn sporen te doden. Cox-2 wordt geassocieerd met ontsteking in weefsels. Topisch, olie van oregano gebruikt zijn kruidige, herlevende geur, die is opgemerkt in aromatherapie praktijken om te ontspannen als het opheft.

Het veroorzaakt vaginale schimmelinfecties, orale spruw en kan een chronische infectie van het spijsverteringskanaal zijn. Enkele van de veelbetekenende tekenen van overgroei van candida zijn onder meer een dikke witachtige coating op de tong, vaginale schimmelinfecties en meer. Veroudering wordt grotendeels veroorzaakt door vrije radicalen en oxidatie in het lichaam. Daarom zijn antioxidanten zo belangrijk. Topische toepassing van deze olie is nuttig bij de behandeling van wratten, schimmelgroei, puistjes, koortslip, enz. U kunt 3 druppels olie in een glas sap toevoegen en dit mengsel dagelijks gedurende 3 tot 5 dagen opdrinken voor verlichting. In één onderzoek kregen muizen een normaal dieet, een vetrijk dieet of een vetrijk dieet met carvacrol. Ik ging toen op natuurlijke remedies in – veel waarvan eenvoudig niet werkten.

Breng topisch aan: voor pijnlijke menstruatiekrampen 6-7 druppels oregano-olie mengen met een beetje kokosolie en masseren op de onderbuik om pijn te verlichten.