Herbapotheek.nl

Nutricology, Super Artemisinin, 60 Veggie Caps, Kruiden, Artemisinine

Nutricology, Super Artemisinin, 60 Veggie Caps Kruiden, ArtemisinineKruiden, Artemisinine Nutricology, Super Artemisinin, 60 Veggie Caps

€ 38,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Nutricology, Super Artemisinin, 60 Veggie Caps
Prijs: € 38,50
Inhoud: 0.05 kg, 8.6 x 4.3 x 4.3 cm
Productcategorie: Kruiden, Artemisinine, Herbs, Artemisinin

De plant, gedrenkt in een sterke thee, is van oudsher in Europa gebruikt, evenals een bittere maagstabilisator om de spijsvertering te voorkomen. Rowen werkte met een 47-jarige vrouw met stadium-4 borstkanker met mets aan de wervelkolom. Volgens onderzoekers is de op artemisinine gebaseerde verbinding veel dodelijker in het doden van kankercellen wanneer ze een partnerschap aangaan met ijzer, aangezien kankercellen veel ijzer nodig hebben om een ​​snelle tumorgroei te behouden. Tests bij mensen door guoqiao li, universiteit van de Chinese traditionele geneeskunde, gebruikmakend van de artemisininkristallen van het yunnan instituut voor geneesmiddelenonderzoek toonden goede activiteit tegen malaria-infectie. Opmerking: Artemisinine / alsem is een belangrijk onderdeel van mijn levertinctuurformule. Het hangt echt af van de bron van de kruiden en de manier waarop de fabrikant het verwerkt. Bij de mens zijn er zeer weinig meldingen van bijwerkingen, behalve één geval van een eerste graads hartblok. Antiviraal effect van artemisinine van artemisia annua tegen een lid van het model van de familie van flaviviridae, het boviene virale diarreevirus (Bvdv). Als het antwoordt, is het de moeite waard om je administratie van de artemisinin voor nog eens 3 maanden aan je huisdier te continueren, en dan een pauze te nemen voor een maand voordat je weer begint met het maken van een back-up.

Toen, een jaar geleden, verscheen een artikel in een belangrijk kankerblad waarin belangrijke artemisinine tegen kanker werd aangetoond in een breed scala van laboratorium gekweekte kankercellen. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan om dit historische gebruik te ondersteunen, waaronder een onderzoek waarbij een combinatie van artemisinine en Tongkat ali-extract 80% van de infectie bij muizen onderdrukte). De encyclopedie van Chinese materia medica zegt dat alsem bitter is en enigszins scherp van smaak en koud van aard is. Gedrenkt in wijn of andere sterke dranken, als thee, in sommige droom- en slaapkussens, als vloeibaar kruidenextract en soms in capsules. Wanneer artemisinine aan mensen of dieren met kanker is toegediend, is waargenomen dat in een aantal gevallen hun tumoren zouden krimpen. Geen anti-hiv-activiteit van artemisinine werd gemeld in dit onderzoek. We staan ​​ook voor de vraag welk medicijn we moeten adopteren als resistentie tegen artemisinine een probleem wordt. De sleutel bleek een gemeenschappelijk kenmerk van de malariaparasiet te zijn en kankercellen te delen: Hoge ijzerconcentraties. Vermijd ijzer-rijk voedsel, zoals vlees, 3 tot 4 uur voor de dosis.

Kruiden, Artemisinine – Nutricology, Super Artemisinin, 60 Veggie Caps

Tu ontving er in 2011 een voor haar ontdekking van artemisinine als een alternatieve malariakuur voor de standaard chloroquine, die snel terrein verloor in de jaren zestig als gevolg van steeds meer resistente parasieten. Deze moleculaire binding werkt samen met ijzer opgeslagen in de malariaparasiet en oxideert het ijzer (Rusts it), dat giftige vrije radicalen vrijgeeft die de parasiet vernietigen. Normaal gesproken maakt artemisinine ongeveer 0. Ik drink mijn alsem met witte wijnstok en een paar takjes van de tuinstraat ook, die dezelfde familie is, maar het werkt op informatie of communicatie over hersenenuitwisseling. Dit ijzer zou dan binden aan de receptoren die zich op het buitenste celmembraan van de borstkankercel bevinden. 13 Een andere is dat, zoals we hebben gezien, weerstand tegen artemisinine een groeiende zorg is. 25 Hij had een dosis ontvangen die 7 maal hoger was dan de maximale aanbevolen dosis die naar verluidt leidde tot toxiciteit van de hersenstam. Mensen hebben ontdekt dat artemisinine deze parasieten doodt.

Nutricology, Super Artemisinin, 60 Veggie Caps Beoordeling

Het probleem van deze hybride was dat deze geen zaden gaf en dat de Afrikaanse boeren ze elk jaar moesten kopen, zelfs als ze de oogst van het afgelopen jaar niet konden verkopen. Ik probeerde een andere homeopathische remedie samen met natuurlijke kruidensupplementen maar het was niet genoeg. Een meer recent onderzoek, in 2006, wees uit dat artemisinine precancereuze cellen doodde voordat die cellen zich konden ontwikkelen tot een borsttumor. Volgens dr roeien, een natuurlijk georiënteerde arts en redacteur van de second opinion van de medische nieuwsbrief, had de hoang-familie van artsen in Vietnam al jarenlang artemisinine gebruikt bij de behandeling van kanker. Nutricology, Super Artemisinin, 60 Veggie Caps Overige ingrediënten: rijstmeel, gelatine, magnesiumstearaat. Het verkorten van de tijd tot behandeling door het gebruik van zetpillen verbetert de overleving. Recente studies onthulden in menselijke leukemiecellijnen (Hl-60) dat artemisinine-endoperoxiden concentratie- en tijdsafhankelijke apoptose induceren via mitochondriale membraandepolarisatie; aldus lijden kankercellen aan een selectieve DNA-afbraak vergeleken met normale cellen. Bovendien lijkt de kruidentherapie met alsem net zo effectief te zijn als drievoudige antibioticatherapie voor mensen die niet reageren op rifaximin.

Toxiciteit en bijwerkingen Effectieve doses artemisinine kunnen neurotoxiciteit veroorzaken, zoals loopstoornissen, verlies van spinale en pijnrespons, ademhalingsdepressie en uiteindelijk cardiopulmonale arrestatie bij grote dieren. Het is gebleken dat je op een bepaalde manier artemisinine moet geven om de absorptie te verbeteren. In het menselijk lichaam is zo'n toevoeging niet nodig, omdat ijzer al in het lichaam aanwezig is. Een 100 mg artemisinine uit één bron kan vele malen krachtiger zijn dan dezelfde 100 mg van een andere bron. Anti-kankeractiviteit bleek ook geassocieerd te zijn met endoplasmatisch reticulum (Er) -stress, wat werd aangetoond door inductie van glucose-gereguleerd eiwit alsook door groei-arrest en door DNA-schade induceerbaar gen. In 1972 werd het effectieve monomeer van artemisinine met succes geëxtraheerd met een organisch oplosmiddel bij lage temperatuur. Snel verdeelde tumoren gebruiken veel ijzer voor hun cellulaire deling, waardoor ze gevoelig zijn voor de cytotoxische effecten van de artemisinine op de kankercellen.

Moleculaire farmacologie en farmacogenomics van artemisinine en zijn derivaten in kankercellen. Hij vat de laatste twee decennia van onderzoek samen in zijn meest recente overzichtsartikel, van oud kruid tot modern medicijn: Artemisia annua en artemisinine voor kankertherapie. Volgens de natuurlijke maatschappij, hoewel het geweldig nieuws is dat Chinese geneeskunde, als een natuurlijke en goedkope methode ziekten zoals kanker kan genezen, onderzoekt de onderzoeker het creëren van een farmaceutisch medicijn van de essentiële verbindingen van kruiden waarvan bewezen is dat ze kankercellen vernietigen.